Reis met je hart

Gun iemand een vakantie

Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Toch weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er even tussenuit te gaan. REIS MET JE HART zet zich in voor deze mensen. Door een stukje geluk te geven, kunnen zij de vaak zorgelijke realiteit beter trotseren. Stichting REIS MET JE HART streeft er naar om mensen bewuster van elkaar te maken, de wederzijdse gunfactor te verhogen en de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

Hoe kun jij helpen?

Op de site vind je verhalen van mensen die zich geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt. Pech, verdriet, eenzaamheid, financiële tegenslag: er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan.

Doneer en/of nomineer

Doneren kan op verschillende manieren. Er kunnen donaties gedaan worden die rechtstreeks ten goede komen aan de persoon waar jij aan doneert of er kan een algemene donatie gedaan worden. Je kunt ook iemand uit jouw omgeving nomineren. Iemand die het financieel zwaar heeft en het verdiend om er eens lekker tussenuit te gaan.

Kijk op de website hoe jij kunt doneren/nomineren