Over ons

Hoe het begon

In 1841 heeft Thomas Cook de basis gelegd voor de huidige toeristische sector. Hij was een visionair en een pionier, die de behoefte van de klant vooropstelde en steeds streefde naar verbetering. En dat streven zien we nog steeds bij het huidige Thomas Cook: betrouwbaar, innovatief en persoonlijk. En dat alles tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Die dynamiek hebben wij vertaald naar het Thomas Cook ‘Sunny Heart’. Het symboliseert de klant als hart van ons bedrijf, en het bedrijf als hart van de toeristische sector. Het is een sterk symbool, dat onze verschillende merken wereldwijd verenigt en staat voor 100% betrokkenheid.

Betrouwbaar

Met Thomas Cook op vakantie gaan, is op vakantie gaan en erop kunnen vertrouwen dat het goed geregeld is. Een ervaren team voor én achter de schermen werkt hard om onze klanten een unieke vakantiebeleving te bezorgen, waarin kwaliteit en genieten centraal staan. Klantenfeedback wordt voortdurend opgevolgd en verbeteringen zo snel mogelijk doorgevoerd. Om dat vertrouwen verder te verdienen, hebben wij de afgelopen jaren verschillende garanties ingevoerd: de prijsgarantie voor vroege boekers, de skigarantie, en de omboekgarantie.

Innovatief

Wij zetten volop in op innovatie, om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Dit wordt benadrukt door onze speciale hotelmerken die wij in de afgelopen jaren hebben geïntroduceerd. Door te luisteren naar onze klant via allerlei enquêtes en onderzoeken die we uitvoeren kunnen we steeds beter inspelen op de behoeftes van de klant.

Persoonlijk

We staan altijd klaar voor de klant, vanaf de voorbereiding van zijn vakantie, gedurende de boeking, tijdens het vakantieverblijf zelf en na terugkeer. Op de vakantiebestemming zijn we nadrukkelijk aanwezig en bij mogelijke problemen zorgen we snel voor een gepaste oplossing. Voor vragen en advies kan de klant steeds bij ons terecht.

We kijken ernaar uit om onze jarenlange ervaring met de klant te blijven delen, en deze telkens opnieuw een fantastische vakantie ervaring te bezorgen.