All-inclusive Tunesië

Ontdek Tunesië

All-inclusive Tunesië op de kaart

All Inclusive Tunesië

Aan de Noord-Afrikaanse kust is het heerlijk vakantie vieren in Tunesië. All inclusive in dit mooie land van uw vakantie genieten betekent één vaste prijs voor al uw drankjes, eten en uw verblijf. Dat is pas zorgeloos op vakantie gaan! Tunesië heeft de vakantieganger veel te bieden. Van mooie stranden tot prachtige cultuur en heerlijk eten; u zult zich goed vermaken tijdens een all inclusive Tunesië. En met Thomas Cook gaat u er voordelig naartoe!

Veelzijdig land volop mogelijkheden

Tunesië is een zeer gastvrij land met fantastische historie en veel cultuur. U kunt er uren door steden slenteren en genieten van alle mooie gebouwen die u tegenkomt. Voor zonaanbidders zijn de stranden van Tunesië heerlijk. De brede zandstranden zijn een ideale locatie om volledig te ontspannen. Maar ook de avonturier kan zijn hart ophalen in Tunesië. Bijvoorbeeld tijdens een excursie in het binnenland. Voor ieder type vakantieganger heeft een all inclusive Tunesië volop mogelijkheden.

Leuke badplaatsen aan de Tunesische kust

Een all inclusive Tunesië kunt u in verschillende prachtige streken vieren. Bijvoorbeeld op het zuidelijk gelegen schiereiland Djerba. Maar ook de oostkust van Tunesië, in Monastir en Hammamet, is ook perfect ingespeeld op het toerisme. Waar u ook bent, uw all inclusive Tunesië zit vol met ontspanning; u kunt er een zorgeloze vakantie beleven!

Met Thomas Cook all inclusive naar Tunesië

Een all inclusive Tunesië heeft u zo geboekt bij Thomas Cook. Wij hebben voor u alvast het beste vakantieaanbod geselecteerd; u hoeft alleen nog te kiezen! Zelfs op locatie helpen wij u nog met uw laatste vragen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw all inclusive in Tunesië.

Weer Tunesië

Bron: www.weeronline.nl

Klimaat Tunesië

Bron: www.weeronline.nl

Reisadvies Tunesië

Bron: www.rijksoverheid.nl
De ideale bestemming voor...
Ontdekkingsreizigers
Sahara Explorer - een tweedaagse avontuur waarin de oude bezienswaardigheden van Tunesië en de ontzagwekkende Sahara woestijn kunnen worden ervaren.
Sightseers
El Jem: Treedt in de voetsporen van de machtige gladiatoren bij de indrukwekkende ruïnes van het grootste colosseum in Noord-Afrika.
Filmliefhebbers
Bezoek de beroemde Star Wars filmset.
Fast facts
Taal
De meest gesproken taal is Arabisch.
Munteenheid
De gebruikte munt in Tunesië is de Tunesische Dinar (TND).
Tijdsverschil
Tijdens onze zomertijd is het in Tunesië 1 uur vroeger.
Aankomstluchthaven
Enfidha Airport (NBE), ongeveer 100 km van de hoofdstad Tunis.
Vliegduur vanuit Nederland
Circa 3,5 uur.
Toeristische informatie
Toeristische informatie over Tunesië vindt u bij het Tunesisch Verkeersbureau.
Aanvullende informatie
Lees voor vertrek de informatie die de ANVR heeft verzameld over Tunesië m.b.t. reisadvies, calamiteitenfonds, grensdocumenten, gezondheid en klimaat.
Weer & klimaat
Temperatuur
Halverwege de 30 en 40°C in juli en augustus.
Beste tijd om Tunesië te bezoeken
U kunt in de zomermaanden tot 12 uur zon per dag verwachten.

Het weer in Tunesië is een combinatie van de mediterrane en Afrikaanse klimaten. In het noorden van Tunesië, waar de meeste toeristische plaatsen zijn, komt in juli en augustus de temperatuur tot halverwege 30 en 40°C. Zuidelijke regio's zijn over het algemeen warmer met temperaturen tot 45°C.
Lokaal vervoer
Per trein
Het spoor is een van de beste manieren om in Tunesië rond te reizen. Met een 7-daagse treinkaart kan op alle routes onbeperkt worden gereisd. Treinkaarten vereisen 2 pasfoto's en kunnen bij elk centraal station in Tunesië worden gekocht.
Per taxi
Taxi's zijn gemakkelijk te krijgen bij de meeste toeristische plaatsen.
Per huurauto
Auto's zijn te huur in Tunesië en kunnen vooraf worden gereserveerd.
Per bus
De bus is ideaal voor degenen die waar voor hun geld willen.
Evenementen
Zomerfestivals
In Tunesië vinden de meeste culturele evenementen en festivals, zoals het Carthage International Festival (het grootste kunst evenement van het land), plaats in de zomermaanden. Veel van deze vertonen traditionele dans- en dramaoptredens en zelfs circussen.
Theaterseizoen
Dit speelt zich meestal van oktober tot juni af, in de grootse Romeinse amfitheaters waar muziekoptredens - van folklore tot popmuziek - worden opgevoerd.
iDEALVisaMasterCard
ANVR

Eerlijke voorwaarden
In samenwerking met
ANVR & Consumentenbond

SGR

Uw geld in goede handen
Aangesloten bij
Garantiefonds Reisgelden

Calamiteitenfonds

Veilig reizen
Aangesloten bij
Calamiteitenfonds Reizen

  • Thomas Cook

  • Thomas Cook Nederland is één van de grootste reis-organisaties in Nederland. Sinds het jaar 2000 vallen de merken Neckermann en Vrij Uit onder het Thomas Cook label in Nederland. Jaarlijks kiezen 1 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door ons te laten verzorgen.

Thomas Cook tagline