LETS GO!
0900 8800 (15 cpm.)
Ma. - wo.09:00 - 18:00
Do. - vr.09:00 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00

All Inclusive Canarische Eilanden

All Inclusive Canarische Eilanden All Inclusive Canarische Eilanden ©Destination Images
All Inclusive Canarische Eilanden 2All Inclusive Canarische Eilanden 3All Inclusive Canarische Eilanden 4All Inclusive Canarische Eilanden 5
All Inclusive Canarische Eilanden

Voor een onvergetelijke vakantie boekt u een all inclusive Canarische Eilanden. Schitterende (zand)stranden, een fascinerende cultuur, mooie all inclusive resorts en een aangenaam klimaat zorgen ervoor dat ieder jaar opnieuw talloze toeristen hun vakantie doorbrengen op één van de Canarische Eilanden.

All inclusive Canarische Eilanden: topvakantie in fijn klimaat

De Canarische Eilandengroep telt zeven eilanden, waarvan Gran Canaria en Tenerife de bekendste zijn. De eilandengroep is ontstaan na vulkaanuitbarstingen, wat u er nog goed terugziet. Op de Canarische Eilanden is het het gehele jaar door heerlijk weer. Dat verklaart de bijnaam van de eilandengroep 'eilanden van de eeuwigdurende lente'. Uw all inclusive Canarische Eilanden viert u in ieder geval in een schitterende omgeving!

Een rijke cultuur en natuur

Naast brede goudgele stranden vindt u tijdens uw all inclusive Canarische Eilanden ook een rijke cultuur en natuur op de eilanden. Er is een spectaculaire afwisseling in landschappen, variërend van woestijn­gebieden tot bergketens en subtropische wouden. In cultureel opzicht zijn er prachtige historische gebouwen, musea en diverse beziens­waardig­heden.

All inclusive naar de Canarische Eilanden met Thomas Cook

Heeft u zin gekregen in een all inclusive op de Canarische Eilanden? Thomas Cook heeft een breed aanbod all inclusive vakanties op deze Spaanse eilandengroep. Wij bieden u de beste hotels tegen scherpe prijzen.

 

Lees verder [+]
Weersverwachting
Las Palmas de Gran Canaria
Meer weer in Las Palmas de Gran Canaria

Populaire bestemmingen

Meer informatie over specifieke bestemmingen

FacebookTwitterLinkedInGoogle+YouTube
VISA logoMasterCard logoiDeal logoEenmalige Machtiging logo
ANVR

Eerlijke voorwaarden
In samenwerking met
ANVR & Consumentenbond

SGR

Uw geld in goede handen
Aangesloten bij
Garantiefonds Reisgelden

Calamiteitenfonds

Veilig reizen
Aangesloten bij
Calamiteitenfonds Reizen

  • Thomas Cook

  • Thomas Cook Nederland is één van de grootste reis-organisaties in Nederland. Sinds het jaar 2000 vallen de merken Neckermann en Vrij Uit onder het Thomas Cook label in Nederland. Jaarlijks kiezen 1 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door ons te laten verzorgen.

Thomas Cook tagline